Spelkväll

Igår var jag och Eddie iväg till Dragon's Lair för att spela lite. Han har ju börjat köra det där Star Wars TCG miniatures. Det är faktiskt rätt kul, men det är en del att tänka på. Det är dock inte lika strategiskt avancerat som Pirates, men det gör inget.

Tyvärr så kom inte de som Eddie brukar spela med, men vi spelade själva istället. Jag fick låna lite skepp och sådant så att jag hade något att komma med. Trots att jag blev av med typ alla skepp i början så vann jag matchen. Mest på grund av att vi hade gjort några regelmissar och att Eddie missförstod ett kort, men det är sånt som händer.

Jag köpte en satans massa pokemonkort också. Tog 500-kronorsstämpeln på bonuskortet också så nu är det helt fullt och jag får gratis medlemskap nästa år ^^ Fick väldigt bra kort faktiskt. Köpte ett starterdeck, lucario lvl X-boxen och tre boosters. Så jag fick en Electivire (vilket passar utmärkt eftersom att jag har en Electivire Lvl X hemma ^^), Garchomp och så lyckades jag få en Magmortar Lvl. X *glaaaaaad* Jag var ju lite tjurig eftersom att jag missade pre-releasen av Secret Wonders-serien i söndags, men nu gör det inget för jag fick massor av bra kort :) Frågan är bara om Secret Wonders kommer att vara godkänd för modified till City Championships nästa år... Jag får fråga Ola.