Kaishi + Studiefunderingar

Det var en massiv dag igår. Upp tidigt som tusan för att hinna med skjutsen till Nynäs, där vi skulle ha lite konferens, gruppaktiviteter och fest. Jag hade en molande huvudvärk hela dagen, som inte blev bättre av att jag knäckte till något i handleden (som btw fortfarande inte har gått över...), men efter 40 minuters sömn blev jag lite mer människa. Hotellet var rätt tjusigt, men alla gick vilse hela tiden. Det var dock inte lika hemtrevligt som på Yasuragi. Det var lite för... tråkigt? Sterilt? Nåt åt det hållet. Folk dansade Squaredance (oj vad syyyyyyynd att vi var en för mycket i mitt lag så jag var tvungen att stå över *dramatisk pose*) som det sedan tävlades i under middagen. Det var väldigt kul att titta på :P Middagen bestod av Honungsbakad Cehvre med rostade pumpakärnor och rödbetor, hälleflundra med nån lustig potatiskaka och vit chokladmousse med mynta/basilikasås, apelsin och choklad. Till detta dracks mängder med vin och efteråt dracks även mängder med cider. Inte för att jag själv drack några mängder, men jag såg de andra... Vi fick fyra drinkbiljetter var och en hade jag kvar när jag gick och lade mig. Kom på i efterhand att jag faktiskt hade kunnat ge den till någon, men trött som jag var runt tolvblecket så ville jag bara komma i säng så fort som möjligt.

Trots huvudvärk och faktumet att jag knappt känner någon i byggnaden så blev allting väldigt bra. Jag hade trevligt, knöt kontakter, fick gratis vin och dansade till latinsk discomusik. Missade däremot frukosten och nära på utcheckningstiden. Fick skjuts till Skanstull, åkte hem och vilade skallen ett tag och nu är jag på jobbet igen. Huzzah... Här sitter jag och dricker latte, chattar med Jackie via Helgon och väntar på att klockan ska bli tio så att nattvakten kommer och jag kan åka hem. Jag ska åka taxi, för jag har fått lön och jag vill komma hem snabbt. Måste upp runt 6 imorgon för att åka iväg och jobba tio timmar till och jag vill hinna sova. Hade egentligen tänkt sova över på jobbet men just nu har jag nästan sjuklig hemlängtan. Jag vill sova i min säng hemma, med Eddie och vakna hemma även om han inte går upp samtidigt som jag.

Jag tror att det här inlägget mest säger: "HEJ, jag har tråkigt!!!!" men det är alltid kul att få skriva av sig lite.

Jag går förresten i studieplaner. Funderar på att ta en japanskakurs via Folkuniversitetet i höst och sedan söka till vårterminens japanskakurs på Universitetet. Jag vill verkligen komma igång igen och via Universitetet kan man dessutom få stipendium att åka iväg och plugga i Japan i ett år! Det vore helhäftigt ^^ Jag ska höra med chefen bara om hon har lust att begränsa mitt schema ytterligare så att jag alltid har tid att gå på lektionerna.